Zaterdagavond is de protestactie 'De nacht staat op' van de horeca. Door heel het land zal (nacht)horeca de sluitingstijd van 22:00 uur negeren. De gemeenten in Noord-Holland Noord hebben signalen ontvangen dat er binnen de regio ook horecabazen zullen meedoen. De gemeenten laten weten zoals gewoonlijk te zullen handhaven. Dat betekent dat eerst het gesprek zal worden aangegaan en er daarna wanneer nodig stapsgewijs meer opgetreden zal worden.

Volgende week dinsdag wordt de sluitingstijd waarschijnlijk verschoven naar middernacht, en mogelijk wordt QR-controle niet meer verplicht gesteld. Het kabinet hoopt begin maart vrijwel alle coronamaatregelen te schrappen, waaronder vervroegde sluiting. Maar blijkbaar is bij veel horecaondernemers, met name eigenaren van nachtclubs, het geduld nu toch echt schoon op.

Of de politie in Noord-Holland Noord zaterdagavond meedoet aan handhaving van de coronaregels is nog de vraag. De politiebonden ACP, ANPV, Equipe en NPB hebben hun leden opgeroepen om dat niet te doen, als protestactie voor een betere cao. Het Ministerie van Justitie en Veiligheid maakt geen bezwaar tegen het politieprotest.
Pin It
Bekeken: 2901x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/