Gemeente Heiloo waarschuwt hondenbezitters voor gif in de omgeving, naar aanleiding van de hond die zaterdag overleed en de gifkorrels die zijn gevonden. De gemeente raadt aan honden aangelijnd te houden en heeft zelf maatregelen genomen.

De gemeente plaatste waarschuwingsborden bij de toegangswegen tot het recreatiegebied Noorder- en Zuiderneg geplaatst. Handhavers maken er extra rondes en spreken hondenbezitters aan om hen te waarschuwen. Ook de buitendienst is extra alert bij werkzaamheden in het buitengebied.

Waar de hond precies aan overleed onderzoekt de politie nog, maar op sociale media zijn er mensen melden dat ze witte gifkorrels hebben gevonden, ook in het Heilooërbos.

Wie verdachte stoffen treft wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Wie een hond heeft die verschijnselen van vergiftiging vertoont, wordt aangeraden zo snel mogelijk naar een dierenarts te gaan, liefst met zoveel mogelijk van de gegeten stof.
Pin It
Bekeken: 2085x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/