Een drank- en drugsgebruiker heeft in de nacht van zondag op maandag voor een hoop problemen gezorgd in een Alkmaarse politiecel. Eerst stichtte de drank- en drugsgebruiker brand. Nadat was ingegrepen, pieste hij in de cel en besmeurde hij de muren met poep.

De verdachte was gefouilleerd, maar toch had hij een aansteker de politiecel in kunnen smokkelen. Toen de brand werd opgemerkt zijn agenten met schilden de cel binnen gestormd. Daarna trokken ze snel de matras, het kussen en de deken naar buiten om het vuur uit te maken. Op dat moment stopte de verdachte zijn aansteker in zijn kont. Een arts werd ingeschakeld, maar tijdens het wachten besmeurde de man zijn cel met poep en pieste hij tegen de deur. Agenten grepen in en de aansteker belandde in het toilet in de cel. "Ik bespaar u de details", meldt de wijkagent van Alkmaar Noord-West via Twitter. De aansteker is daarna snel doorgespoeld.

"Het gevaar was geweken", meldt de wijkagent. "Handjes wassen, even eten en door met andere meldingen." (foto: Twitter @pol_alkmaarnw)
Pin It
Bekeken: 1923x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/