Zaterdag rond 19:30 uur vond een frontale botsing plaats op de N203 tussen Castricum en Uitgeest. Vervolgens kon een achterligger niet op tijd uitwijken. Er waren vier betrokkenen, waaronder een 25-jarige passagier uit Limmen, die allen gewond naar het ziekenhuis zijn afgevoerd. Mediapartner NH Nieuws meldt dat een van de bestuurders, een 20-jarige man uit Beverwijk, mogelijk drank op had. Er is bij hem bloed afgenomen en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Het is niet duidelijk of het de jongeman uit Beverwijk was, die op de verkeerde weghelft was beland. Hij raakte bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. Hij lag zondagochtend in ieder geval nog in het ziekenhuis. De anderen konden zelfstandig uitstappen. Naast de Limmenaar gaat het om de 24-jarige man uit Heemskerk met wie hij meereed en een 68-jarige vrouw uit Heemstede. Het is niet bekend of zij in inmiddels weer thuis zijn.

De weg was na het ongeval nog uren afgesloten voor de hulpverlening en om de precieze oorzaak van het ongeval te onderzoeken. Eventuele getuigen worden verzocht zich melden bij de politie.
Pin It
Bekeken: 1236x
https://www.fspublishers.org/slot-gacor-gampang-menang/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/