Een Alkmaarse politieagent waarschuwt via sociale media dat het verboden is om te keren op N-wegen. "Ook niet als er geen bord 'verboden te keren' staat". De agent herinnert bestuurders aan deze verkeersregel, nadat hij een bestuurster een zogenoemde 'U-turn' zag maken aan het einde van de Huiswaarderweg bij de N9.  Ook als er een middenberm is, mag dit dus niet.

De waarschuwing blijkt geen overbodige luxe. Een volger van de agent bekende zelf ook wel eens gekeerd te hebben aan het eind van de Huiswaarderweg, om daarna te gaan tanken bij het tankstation aan de andere zijde.

De politieman was echter wel onverbiddelijk tegenover de betrapte automobiliste. "Bestuurster dus 1x proces verbaal, dat gaat via strafzaak naar het OM via de verkeersofficier." (foto: Instagram / milieuagent_alkmaar)
Pin It
Bekeken: 1833x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/