Zelden waren aanhoudingen zó gemakkelijk als voor politieagenten in Alkmaar en Heerhugowaard dit weekend. De daders van twee verschillende strafbare feiten bekenden meteen, ondanks dat ze hun mond hadden kunnen houden of hadden kunnen liegen. Moet gezegd worden dat één van de twee zich vermoedelijk expres liet pakken.

Zaterdagochtend vroeg hield de politie van Heerhugowaard een fietser staande omdat er geen verlichting op de tweewieler zat. De fietser bekende al stotterend de fiets net te hebben gestolen. "Persoon moet gedacht hebben: eerlijkheid duurt het langst", Twitterde de groepschef. "Onderzoek."

Diezelfde vroege ochtend werd de politie van Alkmaar gebeld omdat iemand een ruit had ingegooid bij 'Spoor 102' aan de Drechterwaard. De dader was daarna weggerend. Toen agenten aankwamen troffen ze iemand in de buurt en vroegen of hij de melder was. "Nee", was het antwoord. "Wat doet u dan hier midden in de nacht?". "Ik heb net een raam ingegooid", was het verrassende antwoord. "Ooh, dan bent u bij deze aangehouden".

Het ingooien van de ruit heeft vermoedelijk wel een trieste achtergrond, aldus de wijkagenten van Alkmaar Noord: "Persoon zocht vermoedelijk onderdak voor de nacht en kan op deze manier bij ons slapen. Hulp wordt ingeschakeld". (foto: Twitter @pol_de_mare)
Pin It
Bekeken: 3167x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/