Woensdag zijn diverse Alkmaarse hulpinstanties en controleurs naar een boerderij in het buitengebied gegaan, nadat wijkagent Mark Krom twee meldingen kreeg van bezorgde mensen over de zorgelijke leefomstandigheden. De bewoner, die volgens de politiewoordvoerder zo in het tv-programma Paradijsvogels zou kunnen, werkte vriendelijk mee en aanvaardde de uitgebreide hulp die hem geboden werd.

De woordvoerder benadrukt dat er geen sprake was van strafbare feiten en dat het welzijn van de dieren op de boerderij in orde bleek te zijn. Voor zichzelf en zijn woning zorgde man echter niet zo goed.  "Pand is een complete bouwval", Twitterde wijkagent Krom al. "De bewoner leeft er onder erbarmelijke omstandigheden". De woordvoerder vult aan dat de verwarming in de woning stuk is en er een gat in het dak zit.

Ondanks dat zijn dieren gezond waren, erkende de bewoner dat het beter was voor drie van de rond tien dieren om ze ergens anders onder te brengen.
Pin It
Bekeken: 2151x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/