Al een paar jaar verrichten cliënten van Esdégé-Reigersdaal aanvullende werkzaamheden in recreatiegebied Geestmerambacht. Samen met medewerkers van het recreatieschap zorgen ze er met veel enthousiasme en inzet voor dat het gebied er keurig schoon en netjes uitziet. De samenwerking is nu bekrachtigd met een overeenkomst voor vijf jaar.

De cliënten van Reigersdaal doen met weer en wind allerlei klusjes als snoeien, bladblazen en het schoon houden van de voorzieningen. En dat ze nog veel meer in hun mars hebben, getuige de nestkastjes die ze maakten en ophingen. Samen met de uitvoeringsploeg van het recreatiegebied dragen de cliënten met plezier een maatschappelijk steentje bij aan de totale beleving van de bezoekers van het Geestmerambacht. In de overeenkomst staan afspraken over de werkzaamheden, het beschikbaar stellen van materialen en de noodzakelijke huisvesting.

Recreatieschap Geestmerambacht laat weten blij te zijn dat het kan bijdragen aan de ontwikkeling van de cliënten van Reigersdaal en de participatiemaatschappij.
Pin It
Bekeken: 2520x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/