De hulpdiensten hebben maandag de handen vol aan meldingen van stormschade. Op de Herenweg (N511) bij Bergen viel maandagochtend een boom op de weg. Een automobilist kon de vallende boom maar net ontwijken. De brandweer van Bergen kwam ter plaatse om de boom in stukken te zagen en in de berm te leggen. Daarna werd de Herenweg weer geopend voor het verkeer tussen Egmond en Bergen.

In Schoorl viel een boom tegen een huis aan de Vuurdoornweg. De boom, die in de achtertuin van een woning stond, viel tegen het huis van de buren. De dakrand van de dakkapel raakte licht beschadigd. De brandweer heeft de boom in stukken gezaagd. Een hoogwerker van de gemeente kwam daarbij van pas.

Voor zover bekend zijn door de storm nog geen gewonden gevallen.
Pin It
Bekeken: 2751x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/