De tweede inzittende van een auto die woensdagavond werd aangereden op de Vondelstraat in Alkmaar, is donderdag overleden. Kort na het ongeval overleed de bestuurster van de Opel Agila. Donderdag is de passagier in het ziekenhuis overleden. Beide inzittenden kwamen uit Heiloo.

Woensdagavond vond op de Vondelstraat in Alkmaar een zeer ernstig ongeval plaats. De zilvergrijze Opel Agila met daarin de 77-jarige Lies en de 84-jarige Joke uit Heiloo werd met forse snelheid aangereden door een zwarte Mercedes AMG. Lies werd ter plaatse gereanimeerd maar overleed later aan haar verwondingen,

Joke moest door de brandweer uit de zwaar beschadigde auto bevrijd worden. Donderdag is ook zij overleden aan de gevolgen van het verschrikkelijke ongeval. Dat heeft de politie laten weten.

Op beelden van een bewakingscamera is te zien hoe groot de klap is geweest. De Opel Agila van beide slachtoffers krijgt een enorme klap en komt pas tientallen meters verderop tot stilstand.
Pin It
Bekeken: 1818x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/