De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een korte achtervolging gehad door Heiloo. Agenten wilden een auto met vier inzittenden controleren, omdat ze even daarvoor waren ontkomen aan een verkeerscontrole in Beverwijk. Ze reden snel weg, maar kwamen niet verder dan de Breedelaan. Twee van de vier mannen konden direct worden aangehouden. De andere twee wisten rennend te ontkomen en zijn nog niet achterhaald.

Inspectie van de auto maakte duidelijk waarom het viertal de politie wilde ontlopen. Agenten troffen een vermoedelijk net gestolen katalysator van Toyota en gereedschappen geschikt voor demontage. De verdachten, mannen van 53 en 22 jaar uit Bulgarije, zijn ingerekend.

De politie weet nog niet van wie de katalysator is en vraagt Toyota-rijders (vaak gaat het om een Prius) om hun auto te controleren en aangifte te doen bij diefstal. De recherche doet verder onderzoek, de zaaknummers zijn 2022006221 en  2022006223.
Pin It
Bekeken: 1975x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/