Waarnemend burgemeester Peter Rehwinkel  was al in touw tijdens de jaarwisseling, maar maandag was zijn eerste officiële werkdag. Hij ontving de eerste bezoeker van het gemeentehuis met bloemen, publiceerde een video voor alle inwoners, verwelkomde de eerste baby geboren in Dijk en Waard én ging langs bij 't Regthuis en Het Behouden Huis in Oudkarspel.

In een video zei de kersverse burgemeester al dat hij het mooiste van zijn vak de ontmoetingen met mensen in de gemeente vindt. Het aangename combineerde hij met het nuttige als eerste in Oudkarspel. Rehwinkel vindt het belangrijk te laten zien dat hij ruimschoots aandacht heeft voor de dorpen in Dijk en Waard. Hij werd warm onthaald door mensen van Stichting Hart van Oudkarspel en Stichting Langedijker Verleden.

Tijdens de ontmoetingen is onder andere gesproken over het ontstaan van 't Regthuis en Het Behouden Huis en hoe de gebouwen gebruikt worden in de huidige maatschappij. Bijna vanzelfsprekend kwam ook corona ter sprake, want ook deze organisaties worden getroffen door de strakke coronaregels. Burgemeester Rehwinkel bood een luisterend oor en gaat aan slag met wat hij gehoord heeft.
Pin It
Bekeken: 1834x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/