Dinsdag zijn twee woningen aan het Brandpunt in Heerhugowaard voor de duur van drie maanden gesloten. Burgemeester Bert Blase gaf hiertoe opdracht omdat er op 1 december in werking zijnde hennepkwekerijen werden aangetroffen. Hiertoe heeft hij de bevoegdheid op grond van de opiumwet.

De politie was een hennepkwekerij aan het Brandpunt op het spoor gekomen. Hier werden totaal 840 planten gevonden. Tijdens de ruiming roken agenten wietlucht die niet vanuit deze woning kwam. Hun neus leidde hen naar een woning even verderop, waar ze toen zo'n 300 planten, 250 gedroogde planten en bijna twee kilo henneptoppen vonden. Ook was hier sprake van stroomdiefstal. De drie aanwezigen, een 48-jarige Beverwijker, een 34-jarige Volendammer en een 65-jarige man uit Wormerveer, zijn aangehouden. (foto's: politie Heerhugowaard)
Pin It
Bekeken: 1762x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/