De spaarpaal tegen te hard rijden op de Hoflaan in Bergen heeft in de actieperiode meer dan 2.400 euro opgeleverd voor een tokkelbaan voor de Van Reenenschool. "Woensdag reed ik er nog langs en toen was er door langzaam rijdende automobilisten op de Hoflaan al 2.442,13 euro opgebracht. De volgende dag is de paal geheel volgens planning weggehaald. Dat betekent dat de doelstelling van het spaarbedrag ruimschoots gehaald is."

Daarmee is er in Bergen al meer gespaard dan in Sint Maarten, waar de primeur was van de paal. In Bergen stond de paal 'Safety-safe' vier weken. Daarna komt de paal weer in een andere gemeente te staan. Wethouder Bekkering van Verkeer sluit niet uit dat de paal nog eens terugkeert naar een andere plek in de gemeente: "Je merkt dat het idee van positief belonen in plaats van bestraffen aanslaat. Er zijn heel veel aanvragen binnengekomen van inwoners die de paal ook in hun buurt willen hebben. De paal is echter van de provincie en die bepaalt welke aanvragen uit Noord-Holland het eerst in aanmerking komen."

De spaarpaal werd in november feestelijk in gebruik genomen voor een periode van vier weken. De opbrengst van de Safety-Safe aan de Hoflaan gaat dus naar de Van Reenenschool, vlak naast de laan tussen het centrum van Bergen en de Eeuwigelaan. Die kan er een nieuw speeltoestel van aanschaffen. Dat doel werd door de buurtbewoners bepaald. De gemeente sponsort het bedrag dat bij elkaar is gespaard. In januari wordt het eindbedrag feestelijk overhandigd. Dan heeft de gemeente ook geanalyseerd wat de paal in vier weken tijd met het rijgedrag op de Hoflaan heeft gedaan.
Pin It
Bekeken: 2370x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/