De zoektocht naar een burgemeester voor Dijk en Waard is maandag van start gegaan. De eerste stap is  aan inwoners van de fusiegemeente vragen wat voor burgemeester zij graag willen hebben. Hiervoor is een korte enquête opgesteld die tot en met zondag 2 januari in te vullen is.

De gemeenteraad wil van de inwoners horen over welke eigenschappen en kwaliteiten de nieuwe burgemeester moet beschikken. De inbreng van de inwoners wordt meegenomen bij het opstellen van een profielschets. Op de websites van de beide gemeentes is binnenkort meer informatie te vinden over de procedure om tot een kroonbenoemde burgemeester te komen. Tot de formele benoeming zal Peter Rehwinkel waarnemend burgemeester van Dijk en Waard zijn.

De vragenlijst is te vinden op heerhugowaard.nl/nieuweburgemeester en op gemeentelangedijk.nl/nieuweburgemeester. Het invullen duurt ongeveer drie minuten. Wie liever een papieren versie heeft kan deze halen op de gemeentehuizen van Heerhugowaard en Langedijk.
Pin It
Bekeken: 2068x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/