Onder de noemer โ€˜Victorie on Tourโ€™ treedt het Alkmaarse Podium Victorie buiten haar muren, samen met de Bergense band Wies en de Liefde. De toer startte begin november, vanzelfsprekend, in Victorie zelf en gaat langs een aantal bijzondere plekken in de provincie. De vierde van totaal zeven luisterconcerten is op zondag 19 december in de Cultuurkoepel van Heiloo en de vijfde op 9 januari in het Vredeskerkje van Bergen aan Zee.

Door corona moesten Wies Kavelaar, Ton Nieuwenhuizen en Wouter Mooyn de release van hun debuutalbum โ€˜Zonderdagenโ€™ en het bijbehorende optreden in Victorie opschorten, maar nu is het zo ver. Podium Victorie boekt er, naast een show in eigen pand, meteen maar een mooie tour omheen. Wies en de Liefde grijpt haar publiek met lyrisch geschreven, poรซtische Nederlandstalige popmuziek gevoed met folk- en kleinkunstinvloeden.

Het optreden in de Cultuurkoepel, inclusief de support act van Rose Marin, duurt van 14:30 tot 17:00 uur. Meer informatie op podiumvictorie.nl en cultuurkoepelheiloo.nl.
Pin It
Bekeken: 1326x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/