Gemeente Heiloo heeft de werkgroep die zich heeft ingespannen voor een mooie herinrichting van de Kerkelaan en de Belieslaan in het zonnetje gezet. Vier van de zeven groepsleden waren aanwezig tijdens een bijeenkomst met alle bewoners bij TPC Heiloo en kregen daar een bloemetje en een dankwoord van wethouder Rob Obdam.

Afgelopen anderhalf jaar werkte de werkgroep samen met de gemeente en ook Verkeerspanel Heiloo aan een nieuw ontwerp voor de inrichting van de Kerkelaan en een deel van de Belieslaan. Het ontwerp is nu gereed.De aannemer deelde tijdens de bijeenkomst de nieuwste informatie over de uitvoering. De uitvoering begint over twee weken.

De werkgroepsleden zijn nog niet klaar. Ook tijdens de uitvoering blijven zij aanspreekpunt voor de aannemers en de bewoners van de straten. Meer over het project op heiloo.nl/werkzaamheden.
Pin It
Bekeken: 1552x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/