In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie na een achtervolging drie mannen aangehouden in Obdam. De mannen worden verdacht van een inbraak in een bestelbus aan de Van Troostwijklaan in Heerhugowaard. Het gaat om een 37-jarige en een 21-jarige man uit Heerhugowaard en een 25-jarige man uit Obdam.

De  politie kreeg rond 02:50 uur de melding en zagen bij aankomst de verdachten vluchten in een personenauto. De bestuurder probeerde met roekeloos rijgedrag te ontkomen, maar het lukte de politie om het voertuig klem te rijden. Twee verdachten werden direct bij de auto aangehouden. De derde verdachte werd na een poging te voet te ontkomen na een korte achtervolging ook aangehouden. De verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau en zitten nog vast.
Pin It
Bekeken: 1451x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/