Woensdag zijn alle fietswrakken bij Station Alkmaar Noord door handhavers van de gemeente voorzien van een sticker, met daarop de waarschuwing dat de tweewieler over twee weken zal worden verwijderd. "Een nieuw station vraagt om een frisse blik", stelt wijkagent Bart Pruiksma goedkeurend via Instagram.

Eens in de zoveel tijd verwijdert gemeente Alkmaar fietsen die nooit meer gebruikt lijken te worden, of die hinderlijk in de weg staan. Ze worden twee weken van tevoren voorzien van een opvallende sticker. Wie toch te laat is om zijn of haar fiets veilig te stellen, kan deze nog enige tijd ophalen bij het Fietsen Afhaalcentrum Alkmaar. Meegenomen fietsen worden online gepubliceerd op verlorenofgevonden.nl en de ilostpagina van gemeente Alkmaar. (foto: Instagram / wijkagent.huiswrd.vroonermeer)
Pin It
Bekeken: 1851x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/