In de achtertuin van een woning aan de Paardeweijdt in Heiloo is vrijdagavond brand uitgebroken. Een tuinschuur stond daar in brand. De vlammen sloegen hoog boven de schutting uit en er was veel rookontwikkeling. Het brandje werd snel opgemerkt en de brandweer van Heiloo werd meteen gealarmeerd. Het vuur sloeg echter zo snel om zich heen dat er al sprake was van een uitslaande brand. De brandweer schaalde hierom op naar middelbrand, waarna ook de tankautospuit van Alkmaar uitrukte.

Na aankomst van de brandweer was het brandje snel geblust, wel werd er nog enige tijd nageblust. Omwonenden moesten tijdens de brand tijdelijk hun huis verlaten, maar zij mochten snel weer terug naar hun woning.

De brand was redelijk snel onder controle, wel werd er nog wat langer nageblust. De brandweer wist te voorkomen dat het vuur oversloeg naar de woningen. Bewoners konden daarna weer naar binnen. Eén woning werd op brandschade gecontroleerd, maar ook deze bewoners konden daarna weer de nacht in hun eigen huis doorbrengen.

Hoe het vuur is ontstaan, is niet bekend.
Pin It
Bekeken: 1795x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/