Vrijdagmorgen rond 5:30 uur werd de politie gebeld over iemand die om hulp schreeuwde aan de Baetenburg in Heiloo. Toen de politie arriveerde, troffen ze een man aan die wild om zich heen sloeg met een groot mes. De man beweerde thuis een kind te hebben doodgeslagen. Er werd door de eerste agenten veel assistentie opgeroepen, en ook de traumahelikopter ging de lucht in omdat niet duidelijk was wat de politie in de woning zou aantreffen.

De politie wist de man te overtuigen om het mes weg te gooien. Daarna is de man in de boeien geslagen. Andere agenten gingen snel in de woning kijken. Daar bleek niets aan de hand te zijn, zodat de helikopter en de recherchediensten weer konden omkeren.

Omdat de man maar hysterisch bleef schreeuwen, heeft ambulancepersoneel hem een kalmerend middel toegediend. Daarna is hij geboeid meegenomen naar zijn woning. Daar is hulp voor hem gezocht bij de crisisdienst van de GGZ.

Bij het oprapen van het mes sneed een agent zich. Hij werd voor de snijwond behandeld in de ambulance.
Pin It
Bekeken: 2279x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/