Nog één week en dan zit het ambt er op voor burgemeester Hans Romeyn (65) van Heiloo. Hij gaat met pensioen. "Huppelend het gemeentehuis in en uit", zo omschrijft hij hoe zijn plezier in zijn werk is geweest. Op dit moment is hij de langstzittende burgemeester van Noord-Holland.

Aanstaande vrijdag maakt Romeyn een afscheidsronde door het dorp, om vervolgens maandag officieel zijn ambtsketen in te leveren. De route van het 'uitzwaaimoment' is te vinden op de website en Facebookpagina van de gemeente. Die roept inwoners langs de route op om de vlag uit te hangen.

Zijn opvolger wordt dinsdagavond bekendgemaakt, na afloop van een besloten raadsvergadering. Er zijn 31 sollicitanten. Degene die wordt voorgedragen, zal op 8 juli worden beëdigd. In de tussenliggende periode neemt wethouder Rob Opdam waar.

Mediapartner NH Nieuws sprak de burgemeester aan het begin van zijn laatste werkweek.

 
Pin It
Bekeken: 1645x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/