De buit van de gewelddadige overval op de Jumbo supermarkt aan de Winkelwaard in Alkmaar van 20 mei 2020 bedroeg 2600 euro. Het geld zat in twee geldcassettes die enige tijd na de overval zijn teruggevonden op het Waalstraatpad in Alkmaar.

Twee 18-jarige Alkmaarders zitten op dit moment vast en worden verdacht van de overval, hun voorarrest is tot minimaal eind mei verlengd. Het duo moet ook terechtstaan voor een ramkraak op een Jumbo-filiaal in Haarlem. Waarschijnlijk verschijnen beiden voor de kinderrechter omdat ten tijde van de ramkraak en overval minderjarig waren.

Een al eerder aangehouden 51-jarige Alkmaarder wordt niet vervolgd, hij werd wel verdacht van betrokkenheid bij de overval, maar justitie beschouwt hem niet langer als verdachte.
Pin It
Bekeken: 1911x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/