Ruim 750 nog te bouwen woningen in de Heerhugowaardse wijk De Draai-Zuidworden aangesloten op het regionale HVC-warmtenet. De leidingen komen te liggen vanaf de Rivierenwijk langs de Oostertocht richting de Beukenlaan en daarna de wijk in. De aanleg duurt tot september. Tot eind april zullen het fietspad langs de Oostertocht niet toegankelijk zijn. Ook de toegang tot de achterzijde van de woningen langs het pad zullen tijdelijk niet bereikbaar zijn.

De leidingen worden grotendeels ingegraven. Bij de Zuidtangent wordt een stukje geboord en verderop bij de Beukenlaan wordt ook geboord om de oversteek richting De Draai-Zuid te maken. Bewoners langs de Oostertocht worden op de hoogte gesteld wanneer zijn tijdelijk niet via de achterzijde hun huizen in kunnen.

De werktijden zijn tussen 07:00 en 19:00 uur, maar in het algemeen zal de aannemer om 17:00 uur stoppen. Mocht er vertraging ontstaan door bijvoorbeeld slecht weer, laat HVC dit weten.
Pin It
Bekeken: 1568x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/