KunstNetTV zendt de film Ich Bin der Fluß van de Alkmaarse filmmaakster Rashel van der Schaaf uit. In 2020 studeerde werd zij af aan de HKU te Utrecht. Haar examenfilm werd geselecteerd voor de studentencompetitie van het Nederlands Film Festival.

Rashel van der Schaf groeide op in Alkmaar en ging in Bergen naar de middelbare school.  Ze deed aan de HKU audiovisuele media. Met de film ‘Ich Bin der Fluß’ studeerde ze in 2020 af. De rivier de Donau staat in de film centraal en is de hoofdpersoon. De filmmaakster voer met een kleine crew de rivier af en geeft de Donau letterlijk een stem.

De film geeft een kritische blik op de westerse omgang met de natuur zonder moralistisch te zijn. De filmmaakster wil vooral dat de kijker zich met de rivier identificeert en vervolgens kijkt naar hoe wij met de natuur omgaan.
‘Ich Bin der Fluß’ is prachtig gefilmd met shots in het Zwarte Woud, waar de rivier ontstaat en in Hongarije en de andere Oost-Europese landen. Een mooie voice-over verpersonificeert de Donau. De rivier mondt tenslotte uit in de Zwarte Zee.

KunstNetTV is dagelijks om 10:00 uur en 22:00 uur te zien op het TV kanaal van Streekstad Centraal
Pin It
Bekeken: 2281x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/