Zondag rond het middaguur werd de brandweer gealarmeerd dankzij de automatische brandmelders in het Lioba Klooster aan de Herenweg in Egmond-Binnen. Hier was brand uitgebroken in het washok, waar een strijkmachine oververhit was geraakt.

De brandweer rukte uit vanuit Egmond aan Zee.  Kort na 13:00 uur kon het sein brand meester worden gegeven. Een ambulance kwam ter plaatse om enkele bewoners na te kijken die rook hadden ingeademd.

Het Sint Liobaklooster vormt sinds 1935 een kloostergemeenschap in de benedictijner orde met zeven zusters en drie broeders, variërend in de leeftijd van 35 tot 83 jaar. In het kloostercomplex zit ook ‘tHuis Lioba, een tijdelijk onderkomen met respijtzorg voor mensen die ongeneeslijk ziek zijn en een beperkt toekomstperspectief hebben.
Pin It
Bekeken: 1644x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/