Het busvervoer door Connexxion in Noord-Holland Noord krijgt gemiddeld een 7,9 van de reiziger. In het 'Jaarverslag 2019 Openbaar Vervoer provincie Noord-Holland' valt verder te lezen dat 90% van de bussen op tijd rijdt en dat inmiddels bijna 34% van alle bussen in Noord-Holland Noord elektrisch wordt voortgedreven.

In totaal rijdt Connexxion in opdracht van de provincie op 112 buslijnen, waaronder twaalf buurtbussen en veertien scholierenlijnen. De meeste buslijnen rijden in Noord-Holland Noord. Dat is in oppervlakte dan ook het grootste concessiegebied van de provincie Noord-Holland. Het aantal reizigers in 2019 ten opzichte van 2018 is er vrijwel gelijk gebleven. Samen legden ze 200.000 meer kilometers af, maar de opbrengsten uit kaartverkoop lagen gek genoeg wel 600.000 euro lager.

Het aantal bussen dat op tijd rijdt is opnieuw iets toegenomen en ligt net boven de 90%. 0,1 procent van de ritten valt uit in Noord-Holland Noord. De sociale veiligheid waardeerde de reiziger in 2019 met een 8, vrijwel even hoog als 2018. Reizigers zien nog verbetering mogelijk in het aantal haltes en stiptheid. Over bushokjes en de verdwenen wachtruimte op NS-station Alkmaar lijken geen vragen gesteld.

In 2020 is het gebruik van het openbaar vervoer plots sterk afgenomen door de maatregelen die genomen zijn om het coronavirus COVID-19 onder controle te houden. De impact hiervan op het OV-gebruik op lange termijn is volgens de provincie nog niet te bepalen, maar ze houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.
Pin It
Bekeken: 2214x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/