Het protest dat AZ bij de UEFA had ingediend over de in hun ogen onterechte toewijzing van het Champions League-ticket aan Ajax lijkt afgewezen. Ajax houdt de recht op rechtstreekse plaatsing in de Champions League, en AZ zal vanaf eind augustus voetballend de eindrondes van de Champions League moeten zien te bereiken. Als dat niet lukt, resteert de Europa League.

Ajax stond aan kop van de eredivisie toen de KNVB besloot het seizoen, vanwege de uitbraak van het nieuwe coronavirus, definitief te stoppen. De Amsterdammers hadden evenveel punten als de Alkmaarders maar met een beter doelsaldo. AZ had echter beide ontmoetingen met Ajax gewonnen en meende dat dat betere onderlinge resultaat zwaarder zou moeten wegen.

De betrokken partijen verwachtten op maandag 3 augustus bericht van de UEFA over de beroepszaak van AZ. De Europese voetbalbond had zaterdag echter nog steeds niets van zich laten horen. Op de website van de UEFA is nu te lezen dat AZ in de koker zit van de loting voor de tweede voorronde.

Alle ontmoetingen in de tweede voorronde worden dit seizoen, vanwege het coronavirus, over één wedstrijd gespeeld. De duels worden ingepland op dinsdag 25 en woensdag 26 augustus. Viktoria Plzen, Besiktas of Rapid Wien zal de tegenstander zijn. De winnaars kwalificeren zich voor de derde kwalificatieronde van de Champions League, de verliezers moeten verder door in de Europa League.

De loting in Nyon is maandag om 12.00 uur.
Pin It
Bekeken: 1640x
http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/