De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 20-jarige man uit Julianadorp aangehouden op verdenking van het plegen van een gewapende straatroof met mishandeling bij het NS-station in Heerhugowaard.

Even voor 03.00 uur kreeg de politie de melding binnen dat een man en een vrouw waren beroofd en mishandeld door een gewapende straatrover op het Stationsplein. Omdat er een signalement bekend was, is de politie in de omgeving op zoek gegaan naar de verdacht.

De agenten troffen in de directe omgeving een 20-jarige man aan die aan het opgegeven signalement voldeed. De verdachte probeerde te ontkomen aan de politie, maar dat bleek tevergeefs. Hij werd aangehouden en bleek de vanb de slachtoffers geroofde spullen nog bij zich te hebben. De verdachte is ingesloten en verhoord door de recherche.
Pin It
Bekeken: 1597x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/