Het eenrichtingsverkeer op de Dreef aan de zijde van de Van Veenweg wordt permanent. Dit heeft het college van Heerhugowaard besloten. Uit metingen blijkt dat de proef een succes was: naast dat er veel minder verkeer rijdt, wordt ook langzamer gereden.

In augustus 2019 werd het eenrichtingsverkeer als proef ingesteld. Sindsdien is het niet meer toegestaan vanaf de Van Veenweg de Dreef op te rijden. De maatregel werd destijds genomen omdat tijdens het brengen en halen van kinderen van de Pater Jan Smitschool de verkeerssituatie chaotisch en onoverzichtelijk was, vooral door het autoverkeer en gedrag van ouders met kinderen in combinatie met fietsers. Dit zorgde voor onveilige situaties.

Daarnaast parkeerde een deel van de ouders hun auto op het eigen parkeerterrein van de tandartsenpraktijk tegenover de school. Naast dat dit niet is toegestaan, leverde dit ook weer onveiligheid op bij het wegrijden.
Pin It
Bekeken: 1603x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/