Nu het aantal coronapatiënten op de intensive care langzaam afneemt, ontstaat bij de Noordwest Ziekenhuisgroep in Alkmaar en Den Helder geleidelijk weer meer ruimte om een deel van de uitgestelde zorg te hervatten. Dit gebeurt stap voor stap. De verzorging van coronapatiënten vergt nog altijd veel capaciteit en de ziekenhuizen willen een goede en veilige situatie kunnen garanderen.

Bij de herstart wordt gekeken naar beschikbare ruimtes, bedden, materialen, gekwalificeerde zorgprofessionals en ook beschermingsmaatregelen. Veel personeel heeft vanwege de corona-uitbraak extra en langere diensten gewerkt, het virus is voorlopig nog niet overwonnen en mogelijk komt er nog naweeën terwijl het normale leven weer op gang komt.

"We starten met de patiënten voor wie zorg bij voorkeur niet langer kan worden uitgesteld", aldus Noordwest op de eigen website. "Onze medisch specialisten bekijken dit per patiënt. Afhankelijk van de noodzaak kan het zijn dat patiënten langer moeten wachten op een afspraak dan ze gewend zijn. We beseffen ons terdege dat dit heel vervelend is. We vertrouwen op ieders begrip in deze uitzonderlijke tijden. Voor degenen voor wie wij een afspraak of ingreep inplannen, kan het zijn dat zij op een andere locatie van Noordwest geholpen worden."

Patiënten worden geïnformeerd over de vervolgstappen en hoeven dus niet zelf te bellen. Wie vragen heeft specifiek over de gevolgen van de corona-uitbraak kan doordeweeks tussen 08:30 en 16:30 uur bellen naar het speciaal ingestelde telefoonnummer 088-0857777.
Pin It
Bekeken: 2227x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/