Velen is het misschien nog niet opgevallen, maar het is bij verzorgingshuizen en dergelijke stil wat betreft leuke initiatieven, zoals een muzikaal optreden of grote bingo. Dat komt omdat ze sinds donderdag 23 april verboden zijn door Veiligheidsregio Noord-Holland Noord.

Dat leidde bij Tamarix in Heerhugowaard tot een onaangename verrassing. Zorgverlener Philadelphia had voor bijna elke dag wel wat leuks gepland voor de mensen met een verstandelijke beperking die er wonen. Donderdag draaide een draaiorgel bij het wooncomplex en vrijdag trad er nog een koor op. Blijkbaar verscheen Tamarix toen bij de Veiligheidsregio op de radar, want daarna kreeg de organisatie bericht van de gemeente dat er niet meer van dergelijke activiteiten mochten plaatsvinden.

De Veiligheidsregio heeft op 23 april besloten om ook dergelijke activiteiten te scharen onder "initiatieven, muziekoptredens en samenkomsten op grond van artikel 2.1 van de Noodverordening", die niet nodig zijn voor de continuering van de dagelijkse werkzaamheden. Philadelphia werd gewaarschuwd dat overtreding van de regels een boete op kan leveren.

 
Pin It
Bekeken: 2616x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/