Het bleef zondag stil vanuit het RIVM wat betreft meldingen vanuit de regio over ziekenhuisopnames in verband met corona. Het aantal patiënten dat opgenomen is (geweest) blijft dan ook op 52 voor Alkmaar, 26 voor Heerhugowaard, 16 voor Langedijk en Bergen, en 9 voor Heiloo. Wel steeg het aantal meldingen van (voorheen) besmette personen in Heerhugowaard van 130 naar 132. Regionaal komt het aantal (ex-)patiënten uit op 477.

Zelfs voor een zondag is uitzonderlijk rustig bij het RIVM. Het aantal meldingen van (voorheen) besmettingen steeg nationaal met 655 naar 37.845, het aantal voor (voorheen) gehospitaliseerde patiënten nam toe met 75 tot 10.456 en het aantal bekende overlijdens steeg met 66 naar 4.475.

De laatste dagen hebben wat minder coronapatiënten de intensive care verlaten dan de voorlopige telling aangaf. Daardoor is het net als zaterdag het aantal IC-patiënten 835, ondanks gisteren zo'n 20 bedden vrijkwamen. Sinds het hoogtepunt van de crisis zijn bijna 500 IC-bedden vrijgekomen.
Pin It
Bekeken: 1156x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/