Op initiatief van de COVID-19 datacoalitie kunnen huisartsen nu via NHGDoc en Medicom een korte vragenlijst invullen voor alle patiënten waarvan zij vermoeden dat ze het coronavirus hebben. Deze informatie is van belang om de verspreiding nog beter in kaart te kunnen brengen en om meer informatie te verzamelen over patiënten waarvoor de gevolgen van besmetting zwaar kunnen zijn.

Daarnaast kunnen huisartsen via ZorgDomein palliatieve zorg voor verdachte en bewezen besmetting registreren, alsmede sterfgevallen (vermoedelijk) door covid-19. Het initiatief hiertoe komt van het Consortium Huisartsgeneeskunde en de gegevens zullen net als van de andere twee databanken beschikbaar zijn voor het RIVM. (foto: Pixabay)
Pin It
Bekeken: 1329x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/