In regio Alkmaar is zaterdag geen melding gedaan van nieuwe ziekenhuisopnames in verband met het coronavirus. Na dinsdag 14 april is dit de tweede dag zonder meldingen. Het totaal aantal patiënten dat opgenomen is (geweest) blijft zo op 115, met waarvan 49 uit Alkmaar, 25 uit Heerhugowaard, 16 zowel uit Langedijk als Bergen, en 9 uit Heiloo.

Het aantal meldingen positief geteste inwoners steeg naar 190 in Alkmaar, 106 in Heerhugowaard, 47 in Bergen en 40 in Heiloo. Langedijk bleef op 40 staan. Het aantal overleden coronapatiënten wordt alleen globaal per gemeente weergegeven. Alle vijf gemeenten kennen 10 tot 25 sterfgevallen behalve Langedijk, met minder dan 10.

Zaterdag steeg het landelijk aantal meldingen van coronapatiënten opgenomen (geweest) met 129 naar 9.594. Dat is ruim het laagste aantal sinds het hoogtepunt van de crisis en de druk wordt langzaam lager in ziekenhuizen. Op 7 april piekte het aantal IC-patiënten met corona op 1.332. Het meest recente complete overzicht van 15 april toont 1.200 patiënten.

Het aantal bij het RIVM bekende sterfgevallen in verband met covid-19 liep met 129 op naar 3.601 waarmee de langzaam dalende trend wordt voortgezet. In Noord-Holland zakt dagelijks aantal sterfgevallen iets bovengemiddeld.
Pin It
Bekeken: 2128x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/