Tony van Diepen heeft zondag bij het NK Indoor voor senioren de zilveren medaille behaald op de 400m. Mooier nog is dat hij deed in 46,87 sec. Met die tijd bleef 0,13 sec. onder de limiet voor het EK Indoor in Belgrado. De Heerhugowaarder, die veel verblijft op het nationale trainingscentrum Papendal bij Arnhem, werd mooi voortgetrokken door Liemarvin Bonevacia en Terrence Agard. Agard kon Tony op het laatste stuk nog passeren. Ze bleven overigens alledrie onder de limiet.

Er was ook groot succes voor AV Hera. De pas 17-jarige Jessica Schilder werd zondag vijfde met een record van 14,88m met de 4kg kogel, goed voor de limiet van het EK Junioren deze zomer in Grosseto, Italië. Hoogspringster Linda Hurkmans, jeugdtrainer bij Hera, verging het minder goed. De titelverdedigster bleef onder haar niveau met 1,73m en werd 5e. Laura Boekel is niet echt Heraan, maar de club deelt wel in de trots, want ze traint er regelmatig bij haar vader Siem. Ze liep zaterdag in haar series naar een 2e plaats in een sterk record van 2:09,87. Helaas kostte dat de 19-jarige nog teveel kracht. Met 2:17,56 min werd Laura zondag 6e.

Vanuit Heerhugowaard namen ook nog Filip van den Hoven en Franka Hoogeboom deel. Filip werd zondag 6e bij het verspringen met een record van 6,96m, nadat hij zaterdag 12e werd op de 60m sprint. In de series liep de 22-jarige Heerhugowaarder een record van 7,10s en in de halve finale 7,13 sec. Franka kon zeer tevreden terugkijken op haar 7,85 sec. in de 60m series en een 14e plaats overall via 7,90 sec, in de halve finale. Zondag trad ze aan op de 200m, maar die ging met 26,15s en een 17e plek wat minder naar wens.

Pin It
Bekeken: 2979x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/