Directe concurrenten Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau en Hovocubo zijn in Hoorn niets op geschoten in de Eredivisue. De wedstrijd op vrijdagavond zat vol spanning, al was het voetbal niet altijd even goed, maar uiteindelijk bleef de ruststand van 1-1 overeind. Het gat richting nummer vier Drachtser Boys liep zo op naar respectievelijk 11 en 10 punten. De play-offs lijken voor beide teams nu een utopie.

De wedstrijd was net een paar minuten aan de gang toen Hovocubo-aanvoerster Suzanna Deckers scoorde. Ze was eerder al een ware kwelgeest bij Reiger Boys thuis, door vijf maal te scoren in de wedstrijd die eindigde in 1-6. De gelijkmaker liet echter niet lang op zich wachten. Het 17-jarige talent Anika Schulte rondde een indrukwekkende rush af met een harde knal langs Hovocubo-keepster Nanouk Groentjes.

Dat er daarna niet meer gescoord werd, had vooral te maken met spanning en goede keepsters. Want spannend bleef het zeker en zo ontstonden met het behoorlijke tempo veel foutjes. De twee beste speelsters van de avond stonden tussen de palen. Wanneer het echt gevaarlijk werd, deden Reus en Groentjes hun werk goed.

Zowel Reiger Boys coaches Wouter Moraal en Giovanni Kasanwirjo als Hovocubo coaches Rudy Monden en Roy Nieuwkoop leken na afloop niet tevreden met de 1-1. Doordat de nummer vier in de Eredivisie, Drachtster Boys, wél won, lijkt de achterstand onoverbrugbaar geworden. (foto: D&P Sportfotografie)

Pin It
Bekeken: 3032x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/