Sporthal Noorderend is de afgelopen maanden flink onder handen genomen en opgeknapt. Het aantal sporters is daardoor weer gegroeid: momenteel sporten er weer rond de 700 mensen per week. Veel inwoners van De Noord hebben aan het opknappen van de hal meegeholpen. Er is geverfd, schoongemaakt, gerepareerd en er zijn onderdelen vervangen. Ook is er nieuwe belijning aangebracht, zodat er meer sporten kunnen worden beoefend. De hal is bovendien opgeleukt met foto’s van sporters.

In 2015 leek het er nog op dat de hal zou moeten sluiten: eind september werd toen aangekondigd dat de sporthal per 1 oktober zou moeten sluiten vanwege lekkage en omdat de eigenaar geen geld had om daar iets aan te laten doen. In maart 2016 ging de gemeenteraad akkoord met een ‘reddingsplan’ voor de sporthal, wat bestond uit een eenmalig bedrag van 225.000 om onder andere het achterstallige onderhoud aan te pakken. In ruil voor die bijdrage kwamen er zonnepanelen op het dak. De nieuwe eigenaar van de sporthal is Stichting Dorpsbelang Noord. (foto: archief)

 

Pin It
Bekeken: 3384x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/