Koen Hoedjes draait een uitstekend indoor atletiekseizoen. De Hera-atleet verbeterde in december zijn 60m sprintrecord van 7,50s naar 7,38s en haalde hier zondag nog eens 0,01s vanaf, tijdens de series in Amsterdam. In de finale liep hij een solide 7,41s.

Koen verstevigt zijn 1e positie op de nationale ranglijst voor C-junioren (onder 16 jaar). Tevens stijgt hij naar de 15e plaats allertijden, met nog slechts 0,05s naar de top 5. Een prachtig uitgangspunt voor de nationale C-spelen over twee weken. Ook bij het kogelstoten staat hij dik bovenaan met zijn record van 14,83m uit december.

Clubgenoot Romello Christiaan liep in het kielzog van Koen naar een nette serietijd van 7,75s, maar 0,02s boven zijn record uit december. De finale ging goed mis; Romello kwam niet verder dan 8,21s, nog wel goed voor een tweede plaats.

Pin It
Bekeken: 3316x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/