Enkele maanden geleden hield Horizon Zorgcentrum in Broek op Langedijk een prijsvraag onder haar werknemers, om iets te bedenken voor de verbetering van de zorg aan de bewoners van Horizon. Corien Stroet, verzorgende IG en activiteitenbegeleider, werd de trotse winnaar van de prijsvraag. Zij kwam met het idee om een Tovertafel aan te schaffen voor de bewoners.

De Tovertafel is een speels product voor ouderen in de middenfase tot late fase van dementie. Op een eettafel worden interactieve lichtanimaties geprojecteerd waarbij de Tovertafel reageert op hand- en armbewegingen. Hierdoor worden de ouderen zowel in fysieke activiteit als in sociale interactie gestimuleerd. Corien Stroet weet zeker dat iedere bewoner op zijn eigen niveau het spelontzettend leuk gaat vinden: “De Tovertafel zal voor plezier en gezelligheid zorgen."

Voor de bewoners van Horizon is de Tovertafel een ideaal maar prijzig product. Een Tovertafel kost al snel 6000 euro. Om dit te financieren is Horizon een crowdfundingcampagne gestart. Wie er ook een steentje aan wil  bijdragen en ouderen plezier en gezelligheid wil bezorgen kan een donatie doen op http://activecues.com/crowdfunding/zorgcentrum-horizon of een gift overmaken op NL87RABO0310801427 t.n.v. Horizon Zorgcentrum, o.v.v. tovertafel.

Pin It
Bekeken: 3349x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/